VELKOMMEN TIL TAXI BENIDORM TRANSFER

 

Her kan du forhåndsreservere drosjetransport til eller fra Alicante flyplass eller Alicante jernbanestasjon Renfe. Privat transport til forhåndsavtalt pris.

 

Vår flåte består av personbiler til 1-4 passasjerer og maxitaxi til 5-8 passasjerer.

 

  Sjåføren venter på deg i ankomsthallen med et skilt med navnet ditt på.

VÅRE HOVEDREISEMÅL

Målet hos oss i Taxi BENIDORM transfer er at våre kunder skal føle seg vel gjennom hele turen. Vi legger derfor vekt på sikkerhet, komfort og god service.

Vi tilbyr våre transporttjenester hovedsakelig i området rundt Alicante, flyplassen og nord i regionen, et av Spanias viktigste reiselivsmål.

Enten du er i Alicante på ferie eller forretningsreise, vi kjører deg dit du skal! Alt du trenger å gjøre er å nyte turen og landskapet. 

Her kan du sjekke priser, kjøretid og  kjøreplan for turen du trenger. Om ønskelig, kan du booke med vårt reservasjonsformular direkte herfra. 

Våre ansatte har mange års erfaring innen persontransportsektoren. Derfor vet vi hvor viktig det er med god og pålitelig service. Våre kvalifiserte sjåfører sørger for å ivareta din trygghet og komfort under reisen.

 

Vår bilpark består av kjøretøy med høy standard, med fokus på sikkerhet og komfort, for å garantere deg en avslappende kjøretur til ditt endelige reisemål. Det eneste du trenger å tenke på, er å finne deg til rette i setet og nyte landskapet.

Minivan Mercedes Taxi benidorm transfer
Maxitaxi for 5-8 passasjerer
Taxi Mercedes aeropuerto Alicante transfer
Personbil for 1-4 passasjerer