Welkom bij TAXI BENIDORM TRANSFER

 

Reserveer bij ons uw vervoer per taxi  van of naar Alicante luchthaven of treinstation Renfe, privaat vervoer met vastgestelde prijzen.

 

We beschikken over taxis van 1 tot 4 Personen of luxe minibús van 5 tot 8 plaatsen.

 

De bestuurder zal u opwachten in de aankomsthal van de luchthaven met een bord met uw naam op.

ONZE VOORNAAMSTE BESTEMMINGEN.

In  Taxi BENIDORM transfer zorgen wij voor het comfort van onze klanten met professionele service waar confort, veiligheid en professionaliteit onze pijlers zijn.

Onze diensten richten zich op het gebied dat bestaat uit Alicante en luchthaven naar het noorden van de provincie Alicante, een van de belangrijkste toeristische centra in spanje. 

Als u op vakantie of op zakenreis in Alicante bent, ontspan u en laat ons u naar uw bestemming voeren. Geniet van het confort van onze voertuigen en het prachtige landschap. 

Raadpleeg hier de prijs van uw reis, de duur van uw reis en de reisroute en als u wenst kan u reserveren met ons reservatieformulier of met ons informatieformulier.  

Wij zijn een bedrijf dat zich toelegt op het vervoer van passagiers, wij bieden u een volledige prive en persoonlijke service aan waar de veiligheid van cruciaal belang is dankzij een team van gekwalificeerde en professionele bestuurders.


Onze vloot bestaat uit luxe auto´s, zeer comfortabel en zeer veilig, zodat de rit naar uw bestemming comfortabel is en u kan onderweg genieten van het landschap.

 

Minivan Mercedes Taxi benidorm transfer
Voertuigen voor het vervoer van 5 tot 8 Personen
Taxi Mercedes aeropuerto Alicante transfer
Voertuigen voor het vervoer van 1 tot 4 personen.